
9 zasad kuchni wedyjskiej
Masz ciągle problemy ze zdrowiem, pragniesz zeszczupleć, przeszłaś już kilka różnych diet, eksperymentujesz, straciłaś ochotę na jedzenie mięsa, chcesz się zdrowo odżywiać, chcesz zadbać o zdrowie swoich dzieci i bliskich osób?
Ten warsztat jest dla Ciebie!
Co to jest kuchnia vedyjska? To kuchnia oparta o naukowe, logiczne zrozumienie działania sił Natury na nasz złożony duchowo-fizyczny organizm.
Na warsztacie poznamy zalecenia Ayurvedy – najstarszego kompletnego systemu medycznego świata, który uważa pożywienie za najlepsze lekarstwo.
Poznamy ayurvedyjski sposób klasyfikacji roślin przynoszący wiedzę o ich smakach, energetyce i efekcie po strawieniu oddziałującym na ciało i psychikę.
9 zasad kuchni wedyjski zawiera wiele różnych prowadzących do zdrowia zaleceń między innymi dotyczących pór i czasu spożywania, sposobów zdrowego łączenia i zalecenia nie łączenia pokarmów, odpowiedniego ich podawania i jedzenia.
Dowiesz się także, co jest sercem kuchni wedyjskiej. I będzie to bardzo cenna wiedza.
Dla uczestników przygotowane są skrypty.
Wpłata zaliczki w wysokości: 30 złotych do dnia 28 marca 2019.
Organizator: Barbara Zimoch – Konsultant Ayurvedy Instytutu Jiva
kom. 501 574 355
0 Komentarzy