9 zasad kuchni wedyjskiej

Masz ciągle problemy ze zdrowiem, pragniesz zeszczupleć, przeszłaś już kilka różnych diet, eksperymentujesz, straciłaś ochotę na jedzenie mięsa, chcesz się zdrowo odżywiać, chcesz zadbać o zdrowie swoich dzieci i bliskich osób?

Ten warsztat jest dla Ciebie!

Co to jest kuchnia vedyjska?                                                                 To kuchnia oparta o naukowe, logiczne  zrozumienie działania sił Natury na nasz złożony duchowo-fizyczny organizm.

Na warsztacie poznamy zalecenia Ayurvedy – najstarszego kompletnego systemu medycznego świata, który uważa pożywienie za najlepsze lekarstwo.

Poznamy ayurvedyjski sposób klasyfikacji roślin przynoszący wiedzę o ich smakach, energetyce i efekcie po strawieniu oddziałującym na ciało i psychikę.

9 zasad kuchni wedyjski zawiera wiele różnych prowadzących do zdrowia zaleceń  między innymi dotyczących pór i czasu spożywania, sposobów zdrowego łączenia i zalecenia nie łączenia pokarmów, odpowiedniego ich podawania                               i jedzenia.

Dowiesz się także, co jest sercem kuchni wedyjskiej. I będzie to bardzo cenna wiedza.

Dla uczestników przygotowane są skrypty.

 

Wpłata zaliczki w wysokości: 30 złotych do dnia 28 marca 2019.

Organizator: Barbara Zimoch – Konsultant Ayurvedy Instytutu Jiva

kom. 501 574 355

Data

30 Mar 2019

Czas

17:00 - 20:00

Cena

100 zł zaliczka 30 zł

Lokalizacja

Studio Jogi YAM
Kochanowskiego 4, Poznań
Kategorie
Barbara Zimoch

Organizator

Barbara Zimoch
Telefon
+48 501 574 355
Email
barwyharmonii@gmail.com